Oldalak

2010. július 30., péntek

Grillparti

Évek óta ünnepeljük már nagyszabású grillpartival a születésnapomat és a nővérem névnapját, ami egy napra esik. Ezek a partik azért is olyan sikeresek, mert az előre bepácolt különféle húsokból, az olivaolajjal és zöldfűszerekkel ízesített zöldségekből aztán midenki a kedvére való nyársat állíthatja össze, és sütögetheti a saját "pecsenyéjét". Grilleztünk már csiremellet, sertésszüzet, bélszínt és lazacot is.
Idén azonban változtattunk a hagyományos ételeken, mert most egy szép "kerek" születésnapot ültünk, amire hazasereglett az egész család, így azután igazán ünnepi fogások kerültek a kertben felállított sörpadra.
A két fő fogás a töltött csirkecomb és a mázas oldalas, a köret pedig cukkíni, padlizsán, gomba, piros kaliforniai paprika és kukorica volt bazsalikomos, fokhagymás és olivaolajas páccal ízesítve és természetesen grillezve. Isteni finom volt valamennyi. Álljon itt a fő fogások receptje, érdemes kipróbálni egy hangulatos grillezés alkalmával.

0 komment:

Megjegyzés küldése